Klinikka Helena esittäytyy

Klinikka Helena esittäytyy

Klinikka Helena (Plastiikkakirurgia Helena Oy) kuuluu Suomen johtaviin onkoplastista ja esteettistä kirurgiaa tarjoaviin klinikkoihin.

Klinikassa tarjotaan Suomen parasta rintasyövän hoitoa laajan kokemuksen ja nykyaikaisen tekniikan ansiosta. Hoito sisältää plastiikkakirurgisen rinnanmuotoilun ja sytostaattijälkihoidon.

Klinikan johtava lääkäri Helena Puonti on taitava mikrokirurgi. Hän on erityisen ansioitunut yksilöllisen rintarekonstruktion toteuttamisessa syöpäpotilaalle rinnanpoiston jälkeen.

Klinikka Helenan toinen vahvuusalue on esteettinen kirurgia. Klinikassa kasvoja ja vartaloa muotoillaan uusimmalla tekniikalla ja ihonhoidossa käytetään verihiutaleita sekä rasvansiirtoa.

Erinomaisia hoitotuloksia saavutetaan pitkäjänteisellä toiminnalla ja jatkuvalla tekniikan parantamisella.

hyva-syopalaakari-palkinto
Klinikka-Helena-AAA-luottoluokitus-todistus

Vipuvoimaa EU:lta hanke - Kansainvälisen potilashoitokeskuksen kehittäminen, Helena Medical Group (toiminnan digitalisointi)

Helena Medical Groupin tavoitteena on luoda kansainvälinen ja kansallinen verkosto, jonka avulla myydään parhaita suomalaisia terveyspalveluita ulkomaalaisille asiakkaille. Tavoitteena on kehittää Suomessa toimivaa terveydenhoitoyksiköiden välistä verkostoa sekä Klinikka Helenaa Savonlinnassa niin, että palvelut ovat globaalisti saatavilla ulkomailta hoitoa hakeville asiakkaille. Toiminnan sujuvuuden ja kasvun turvaamiseksi luodaan digitaaliset työkalut, joilla turvallinen tiedonsiirto, potilaan diagnostisten kuvien siirto, yhteydenpito potilaisiin, heitä hoitaviin lääkäreihin ja terveydenhuollon yksikköihin sekä kansainvälisiin yhteistyökumppaneihin sujuu joustavasti. Tällä toiminalla voidaan saavuttaa merkittävä kansainvälisen kaupan kasvu, sekä lisätä asiakkaiden hyvinvointia. 

Vipuvoimaa